België biedt vele prachtige bestemmingen voor fietsliefhebbers, of het nu gaat om ontspannen ritten door het platteland, routes langs rivieren of sportievere uitdagingen in de Ardennen. Hier zijn enkele van de beste fietsbestemmingen in België:

  1. Brugge : Brugge, bijgenaamd het "Venetië van het Noorden", is een schilderachtige stad met grachten, geplaveide straten en middeleeuwse architectuur. Je kunt de stad per fiets verkennen en genieten van de historische charmes.
  2. De Voie Verte des Hautes Fagnes : Deze groene route ligt in de Hoge Venen en wordt omringd door ongerepte natuurlandschappen. Het is een rustige wandeling die ideaal is voor natuurliefhebbers.
  3. Het Albertkanaal : Dit kanaal verbindt Luik met Antwerpen en biedt een fietspad langs de oevers. Je kunt genieten van een aangename tocht terwijl je het industriële en landelijke landschap ontdekt.
  4. De Ardennen : Deze heuvelachtige regio is perfect voor meer ervaren fietsers die op zoek zijn naar een uitdaging. De Ardennen bieden kronkelende wegen door bossen, rivieren en pittoreske dorpjes.
  5. West-Vlaanderen : Met zijn tulpenvelden, windmolens en kleine dorpjes biedt West-Vlaanderen een charmante omgeving voor ontspannen fietstochten.
  6. De RAVeL (Réseau Autonome des Voies Lentes): Dit netwerk van fietspaden in België biedt een aantal veilige routes door het hele land. Het is ideaal voor gevarieerde, goed gemarkeerde fietstochten.
  7. Het Terkamerenbos in Brussel: Als je in Brussel bent, biedt het Terkamerenbos aangename fietspaden in een groene omgeving. Het is een ideale plek voor een fietstocht in de buurt van de hoofdstad.
  8. De Noordzeepolders: Langs de Belgische kust bieden de polders vlakke fietsroutes met uitzicht op de Noordzee. Het is een schilderachtige streek om per fiets te verkennen.

Deze bestemmingen bieden een verscheidenheid aan fietservaringen, of je nu af en toe fietst of op zoek bent naar meer uitdagende routes. Bekijk zeker de lokale fietsroutes en geniet van de diversiteit van het Belgische landschap op twee wielen.

nl_BEDutch

 

Cycles Devos

Tel: 02 648 62 72

E-mail: info@cyclesdevos.be

 

Cycles Devos

Tel: 02 648 62 72

E-mail: info@cyclesdevos.be

 

Cycles Devos

Tel: 02 648 62 72

E-mail: info@cyclesdevos.be