KBC Brussel biedt bedrijfsmedewerkers de mogelijkheid om een fiets te huren als alternatief voor motorvoertuigen.

Het is algemeen bekend dat het in het Brussels Gewest vaak moeilijk is om zich te verplaatsen. Om een efficiënte mobiliteitsoplossing te bieden aan het steeds toenemende aantal zelfstandigen in de hoofdstad, biedt KBC Brussel voortaan een fietsleasingdienst aan met een aanbod op maat.

 

Of het nu gaat om elektrische fietsen, vouwfietsen of mountainbikes, de KBC Brussels leasing dienst werkt samen met lokale dealers om een breed gamma fietsen aan te bieden voor ieders verplaatsingen en gebruik.

 

 

In de praktijk kiest de klant het meest geschikte model bij een verdeler en huurt hij de fiets voor een periode van 36. Zo kunnen zij profiteren van een fiets van een groot merk, jaarlijks onderhoud, een schade- en diefstalverzekering en hulp wanneer de fiets onverhoopt wordt stilgezet.

 

Meer informatie op de website: https://www.kbc.be/corporate/fr/produit/financer/leasing/leasing-velo.html

nl_BEDutch

 

Cycles Devos

Tel: 02 648 62 72

E-mail: info@cyclesdevos.be

 

Cycles Devos

Tel: 02 648 62 72

E-mail: info@cyclesdevos.be

 

Cycles Devos

Tel: 02 648 62 72

E-mail: info@cyclesdevos.be