De Gocycle 2018 is 's werelds eerste elektrische, inklapbare vouwfiets. Kom er vandaag nog een proberen bij Cycles Devos in Brussel!

Perfect voor woon-werkverkeer, boodschappen doen of gewoon een leuke tijd hebben! Wacht niet langer met de aankoop van uw elektrische fiets. Door op een Gocycle GS te stappen, geef je jezelf de middelen om een actiever, gezonder en duurzamer leven te beginnen.

Dankzij Pitstopwheel, ons gepatenteerde quick release wiel, is de Gocycle GS eenvoudig op te vouwen. Het aan de zijkant gemonteerde ontwerp ziet er niet alleen goed uit, maar het wiel kan ook snel en gemakkelijk worden verwijderd, zodat een lekke band in een mum van tijd kan worden gerepareerd.

De in het frame ingebouwde kettingaandrijving met meerdere snelheden houdt alle geoliede onderdelen uit uw kleren. De Cleandrive-behuizing is verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren: rood, blauw, roze, lichtblauw en zwart, passend bij een grijze of witte voorlijst.

De contactpunten van de Gocycle zitten op precies dezelfde plaatsen als die van een fiets met een groot wiel, maar zijn beter afstelbaar zodat ze geschikt zijn voor meer fietsers. Met de Vgonomic™ design zadelpen en frame geometrie, en met het in hoogte en afstand verstelbare stuur, kunnen fietsers van alle maten de houding vinden die uitzonderlijk comfort biedt.

Met een gewicht van slechts 16,5 kg, inclusief standaard en inklapbare pedalen, is de Gocycle GS een van de lichtste elektrische fietsen ter wereld!

De Gocycle standaard is gemaakt van duurzaam en stevig aluminium, met een dubbele poot zodat uw Gocycle stevig staat. Zijn ontwerp met dubbele zuigerveer en dubbele lagering geeft hem een soepel en krachtig vouwen. De standaard is standaard gemonteerd op de Gocycle GS.

Een plezier om te bezitten en te rijden!
Sommigen zeggen dat het onmogelijk is het wiel opnieuw uit te vinden of het ontwerp van de fiets te verbeteren. Gocycle heeft beide gedaan. Ergonomisch, elegant, licht, ingenieus en leuk.

nl_BEDutch

[ssa_booking type=rv-voor-aankoop-accessoires-en-reserve-onderdelen]

 

Cycles Devos

Tel: 02 648 62 72

E-mail: info@cyclesdevos.be

[ssa_booking]

 

Cycles Devos

Tel: 02 648 62 72

E-mail: info@cyclesdevos.be

[ssa_booking type=rv-voor-kopen-dun-velo-elektrisch]

 

Cycles Devos

Tel: 02 648 62 72

E-mail: info@cyclesdevos.be